Trainingen

T.S.A.V. Parcival heeft trainingen voor alle studenten: van beginner tot (zeer) gevorderd! Deze trainingen worden verzorgd door Kees van Meer & Armand van der Smissen (Nederlands kampioen duatlon), in samenwerking met het sportcentrum. Naast de trainingen is er ook veel gezelligheid te vinden bij T.S.A.V. Parcival, zoals veel activiteiten, onze maandelijkse borrel en deelname aan verschillende wedstrijden.

Wil je een keer mee komen trainen? Kom dan eens naar een van de onderstaande trainingen. Laat even weten dat je komt! Voor vragen kan je ook gerust mailen naar: parcivalatletiek@gmail.com

De looptrainingen zijn op:

  • Maandag 19:00 – 20:30 uur beginners (gevorderden zijn welkom) 
  • Dinsdag: 18:45 – 20:15 uur gevorderden
  • Donderdag: 19:00 – 20:30 uur beginners (gevorderden zijn welkom) 

Hiervoor verzamelen voor het Tilburg University Sports Center. Updates over onze trainingen geven wij aan leden en niet-leden via onze “International Runners” WhatsApp groep chat. Je kunt andere lopers vragen om je toe te voegen in deze chat.

Voor de gevorderde en ambitieuze lopers:

Onze gevorderden trainer Armand van der Smissen organiseert op donderdagen van 18:30 tot 20:00 een extra training voor ambitieuze lopers op de baan van AV Attila. Heb je interesse om hieraan deel te nemen, dan kun je het best direct contact opnemen met Armand tijdens de gevorderdentraining op dinsdag.