Lid worden

Inschrijfformulier onderaan deze pagina

Hoe word ik lid?
Je kunt je inschrijven door het formulier onder aan deze pagina in te vullen. Onze secretaris zorgt dan voor de verdere registratie. Wanneer dit is gebeurt wordt je toegevoegd aan de WhatsApp groep chat van Parcival en vanaf ook ontvang je nu de maandelijkse nieuwsbrief via je mail. Heb je vragen over je / een eventueel lidmaatschap, stuur ons dan gerust een mailtje of stel je vraag op een training.

T.S.A.V. Parcival is dé vereniging voor atletiek én gezelligheid voor studenten! Bij ons is er altijd veel te beleven. Zo bieden we naast de trainingen allerlei activiteiten aan, zoals: maandelijkse borrels, de Snertcross, Sinterklaasavond, Beermile, Running dinner en het clubweekend. Je kunt zelf altijd aan een wedstrijd mee doen als je je hiervoor inschrijft, maar vanuit Parcival hebben we ook elke maand een zogeheten “Wedstrijd van de maand”. Iedere maand bezoeken een aantal leden dan samen een wedstrijd in de regio. Verder zijn er diverse Nederlandse Studentenkampioenschappen. Dit is allemaal optioneel.

Onze privacy verklaring kan je vinden via https://www.parcival-atletiek.nl/privacy-verklaring.

Extra info
Iedere student in Tilburg met een sportkaart, kan lid worden van Parcival. Studenten die afgestudeerd zijn kunnen nog een jaar een sportkaart nemen en kunnen zodoende ook nog een extra jaar lid zijn van Parcival. Je kunt hier een sportkaart kopen

Contributie (gebaseerd op Tarieven Atletiekunie 2019)
Trainingslid
Als trainingslid kun je meedoen aan alle Parcival activiteiten. Je betaalt slechts € 15,00 voor een jaar vol plezier en sportieve prestaties.

Recreatief lid
De basiscontributie bedraagt € 15,00 en daarnaast betaal je nog een bijdrage aan de Atletiekunie, dit is €17,20 voor recreatieleden. Als recreatielid betaal je de Parcival-bijdrage en de KNAU-afdracht. Je krijgt soms kortingen bij bijvoorbeeld trimlopen. Totale kosten hiervan bedragen €15,00 + €17,20 = €32,20.

Wedstrijdlid
Als wedstrijdlid kun je naast de trainingen en activiteiten van Parcival meedoen aan alle wedstrijden. Naast de Parcival-bijdrage en de KNAU-afdracht betaal je tevens voor een wedstrijdlicentie. Hiermee krijg je vaak korting op inschrijfgeld. De wedstrijdlicentie geeft bij grotere wedstrijden vaak het recht om in een gunstig startvak te starten en is verplicht voor nationale kampioenschappen. Totale kosten bedragen €15,00 + €17,20 + €23,20 = €55,40.

Nieuwe leden (geen onderscheid in het soort lid) die na 31 januari lid worden, krijgen €7,50 korting op de contributie.
NB: Contributieprijzen mogen elk jaar veranderen na goedkeuring in de ALV. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar parcivalatletiek@gmail.com

Uitschrijven als lid?
Als je je wilt uitschrijven als lid bij T.S.A.V. Parcival, dan moet je een daartoe bestemde email sturen naar parcivalatletiek@gmail.com. Je dient dit voor 1 september van het jaar waarvoor je je uit wilt schrijven te doen.

Je kunt als oud-lid tientjeslid worden en de vereniging een warm hart toe blijven dragen. Hierbij krijg je nog steeds de nieuwsbrief over het reilen en zijlen van de vereniging, voor slechts €10,- per jaar!