Comfort Products Europe B.V.

Comfort Products Europe B.V.
Comfort Products Europe B.V. is een internationale organisatie gespecialiseerd in de verkoop en ontwikkeling van producten die het leven net even comfortabeler maken. Dit doen wij al ruim 10 jaar. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment zo weten uit te breiden, zodat wij alles kunnen aanbieden zodat u het altijd lekker warm of koel heeft. Verwarmde (onder)handschoenenverwarmde sokken, verwarmde kleding, verwarmde zolen of verkoelende vesten: bij ons bent u aan het juiste adres. We beschikken over de nieuwste producten voor zowel mannen als vrouwen.
Comfort-Producten staat voor:
  • Uitstekende service en advies, ook na de aankoop
  • Topkwaliteitsproducten
  • Altijd snelle en gratis verzending

Advies & Contact:
Bij ons heeft u op al uw aankopen ongelimiteerde support. Of u direct of over vijf jaar een vraag over het aangekochte product heeft, wij hebben het antwoord. Een team van specialisten, die alle kennis van de producten hebben en de geavanceerde technieken beheersen staan voor u klaar. Aangezien wij uitsluitend gespecialiseerde producten verkopen, begrijpen wij dat u graag wat meer kennis opdoet alvorens de aankoop. Wij adviseren u graag en denken graag mee met welke producten het beste bij uw wensen aansluiten.

Showroom:
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Woerden, evenals onze showroom. Wilt u liever onze producten even zien alvorens kopen? Als u van te voren een telefonische afspraak maakt, dan zorgen wij dat de producten en de koffie klaar staat.

Op werkdagen (08.30-17.00) kunt u ons direct bereiken via:

telefoon 0348-342127