Nog minder dan twee weken ! – SNERTCROSS

 

29 oktober, volgende week zaterdag, is het dan eindelijk zo ver; de 40ste editie van de traditionele SnertCross als opening van het cross-seizoen. Ook dit jaar verwachten wij weer vele lopers Tilburg en ver daar buiten op ons mooie geaccidenteerde parcours. Deelnemers kunnen kiezen tussen een lange en korte cross en er is zelfs een aparte cross voor de A en B junioren. Ook maakt deze loop deel uit van het 013-circuit. Na afloop is er traditiegetrouw warme snert (erwtensoep) voor al onze deelnemers.

Tot en met 28 oktober kunt u zich online inschrijven. Op de wedstrijddag kunt u zich tot een uur van te voren inschrijven tegen een iets hogere prijs. Hopelijk mogen wij u ook verwelkomen in het gekleurde Warande Bos!

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om je direct in te schrijven

Klik hier om foto’s te zien van editie 2021 (Nathalie Kobus Photography)

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.