Parcival Pubquiz

Dinsdag 3 september was onze eerste maandelijkse borrel opgeleukt met een pubquiz bij de Vos en de Craen. Rond 20u00 begonnen de eerste groepjes binnen te stromen, en toen we om 21u00 begonnen met de quiz, zaten er 50 deelnemers in de zaal, verdeeld over negen groepjes.

Onder leiding van onze quizmaster Benoît leerden we alles over verschillende soorten aapjes, verschillende Peters, Nederlandse treinstations en veel meer. Uiteindelijk bewees team Bauchspeck de slimste van de avond te zijn en ontvingen ze een heerlijke taart als prijs! Hieronder kun je alles scores van de avond vinden:

93 punten- Team Bauchspeck
73 punten- Team Tuinhuys
72 punten- Party Kitties
68 punten- Skiep klub
65 punten- Frederikjes
60 punten- Team Anouk
59 punten- Harde Kern Fortuna Sittard 046
51 punten- Five guys
51 punten- Twis

Tijdens de pauzes van de pubquiz hebben we bingokaarten verkocht om geld in te zamelen voor Martijn. Hij gaat de New York Marathon rennen om geld in te zamelen voor KWF. Na de pubquiz werd de bingo gehouden en een hoop mensen gingen naar huis met toffe prijzen. Daarnaast hebben we €70,00 opgehaald voor KWF! Bedankt voor de geweldige avond allemaal!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.