NSK Weg 2018 – Leiden

Parcival on tour: Deelname NSK Weg 2018 in Leiden
Geschreven door Natanop Ham Pimonsathian

Vandaag (11 november 2018) hebben onze Parcivalleden: Benoît, Michèlle, Martijn en Natanop deelgenomen aan de 10km race tijdens het NSK Weg 2018 (Nederlands Studenten Kampioenschap) in Leiden. Studenten vanuit ieder deel van Nederland rennen door verschillende track typen uitlopend van een mooie atletiekbaan tot een gezellige bosomgeving. Niet alleen met een goede baan, maar ook met een goed weer (12° Celsius), hebben onze Parcivallers vol enthousiasme gerend en hebben goed gepresteerd. De statistieken zijn als volgt: Martijn (40 min), Benoît (46 min), Natanop (49 min) en Michèlle (56 min).

De race in Leiden vandaag is onderdeel van de Nederlandse Studenten Kampioenschappen serie. Studenten hardloopverenigingen kunnen deelnemen in verschillende evenementen onder de naam NSK door heel Nederland om punten te verzamelen en een prijs te winnen aan het eind van de serie. Dus blijf op de hoogte en raad wat de volgende bestemming van Parcival zal zijn.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.