Cycling Dinner 2017

Afgelopen vrijdag, 24 maart 2017, was het weer tijd voor het jaarlijks terugkomende cycling dinner. Voor Parcivalbegrippen was er een enorme opkomst. Maar liefst 15 man waren komen opdagen bij Jeroen, voor het eerste gerecht van de avond. Jeroen had als voorgerecht aspergesoep gemaakt. Alhoewel gemaakt, een beetje van jezelf en een beetje van Honig laten we maar zeggen. Desalniettemin was het lekker vertoeven op de vrijdagavond. De eerste biertjes gingen open en de gezelligheid zat er snel in. Na de Hollandse aspergesoep werd het tijd voor een internationaal tintje. Het hoofdgerecht was in handen van onze Sloveense schone Alja. In haar iet wat smalle maar des te knussere studentenkamer mochten wij gaan genieten van een gnocchi in kaassaus met garnalen en courgette. Deze viel erg in de smaak en er werd dan ook meerdere maal door parcivallers opgeschept. Hierna werd het tijd voor een groepsfoto en gingen we onderweg naar onze laatste gang. Inmiddels hadden we al aardig wat kilometers onder onze voeten weggetrapt, van west naar zuid naar oost. Als toetje hadden Sander en zijn vriendin voor ons een pudding met amaretto geserveerd in een bakje van bladerdeeg. Erg lekker al zeg ik het zelf. De pudding werd ook dan bij deze gang meerdere malen bijgevuld.

Toen de bodem uiteindelijk was gelegd, konden de zinnen op iets anders worden gezet: de kroeg. Na wat drankspellen en het berekenen van het aantal tijgerpunten van Ricardo besloot een select clubje om het Tilburgse uitgaansleven voor de zoveelste keer te gaan testen. Maar in het horecagebied is een nieuwe shotjesbar geopend, en Parcivallers zijn de beroerdste niet om deze even uit te gaan testen. Aangezien deze bar niet echt aan onze studentenbudget voldeed, en iedereen wel genoeg had van shotjes, werd besloten om er nog een lange en memorabele avond van te maken in de Polly.

 

 

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.