Clubweekend 2016

In het weekend van 16, 17 en 18 september zijn een paar fanatieke Parcivallers op het jaarlijkse clubweekend gegaan. Na een oostelijke locatie afgelopen jaar werd het dit jaar tijd voor een meer westelijk gelegen plaatsje: Hellevoetsluis. Doordat dit het geboortedorp van een commissielid is, konden we goed gebruik maken van zijn kennis.

Op vrijdag werd er ‘s-middags al verzameld om af te reizen naar de pittoreske locatie en nadat we van Robin een rondleiding kregen door zijn prachtige dorp gingen we naar onze luxe casa. Nadat alle spullen waren uitgepakt en de boodschappen in de koelkast waren gelegd werd er besloten om een eerste duik te nemen in het Haringvliet. Toen de tweede shift deelnemers was gearriveerd, kon er worden gekookt. Het werd een heerlijke curry. Om uit te buiken werd er vervolgens een fanatiek potje ’30 seconds’ gespeeld, waarbij de gemoederen al hoog opliepen. Dit fanatisme paste goed bij het thema van dit jaar: ‘Olympische Spelen’.  Het vrijdagavond spel bestond uit een Olympische Spelen-triviant. Met een combi van vragen en opdrachten diende de deelnemers alle olympische ringen te verzamelen.

Op zaterdagochtend werd er door de echte fanatiekelingen traditiegetrouw een rondje hardgelopen. Na het heftige vrijdagavondprogramma, welke tot in de late uurtjes doorging, viel het hardlooprondje erg tegen. Desalniettemin complimenten voor deze bikkels. Na een snelle lunch werd er een ludieke zevenkamp afgewerkt. Hierbij werden verschillende spellen gespeeld die gekoppeld waren aan een olympische sport. Als afsluitend spel stond ‘vlatwister’ op het programma. Met handen en voeten onder de vla trokken wij terug naar ons huisje, waar een mooi avond programma op ons stond te wachten: de eerste clubweekendcantus! Terwijl er door een paar wederom werd uitgebuikt met een spelletje, repeteerden de cantuszangers voor de laatste keer. Vervolgens was het dan zover, en wist heel Hellevoetsluis dat TSAV Parcival ook heel goed kan zingen. Na deze cantus stond traditiegetrouw een avondje stappen in het pittoreske Hellevoetsluis op de rol.

Dat het een zware avond was geworden, kon iedereen beamen op de zondagochtend. Het zondagprogramma werd daarom ook geschrapt en werd unaniem besloten om er een eind aan te breien en terug te keren naar het zuiden.whatsapp-image-2016-09-17-at-14-45-23 whatsapp-image-2016-09-18-at-14-50-17 whatsapp-image-2016-09-18-at-14-51-16

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.