Tilburg Ten Miles 2016

Op 4 september vond de altijd sfeervolle Tilburg Ten Miles plaats. De wedstrijd werd ook dit jaar weer gekenmerkt door de vele toeschouwers en bandjes langs het parcours, waardoor het lopen toch net altijd wat gemakkelijker gaat. Er was slecht weer voorspeld met veel regen, maar gelukkig is het gedurende de dag droog gebleven waarbij de zon nog goed van zich liet zien. Onder de enthousiastelingen stonden ook een aantal Parcivallers aan de start.

Het spits werd door Alja al vroeg in de morgen afgebeten bij de 5 km. Hierna vond de wedstrijd voor de vrouwen plaats over 10 km. Anke liet hierbij zien dat ze goed op schema ligt voor de Amsterdam Marathon, zij verbeterde haar PR met maar liefst 20 seconden. Hilde ging de strijd aan met de harde wind en finishte in een tijd van 40:08 min. Na de wedstrijd van de vrouwen was het dan toch echt tijd voor dé Tilburg Ten Miles 2016. Aan de start verschenen de Parcivallers Jesse, Robbert en Walter. Robbert was gelukkig op tijd fit na een lange wedstrijdloze periode door een blessure en Walter stelde zichzelf het doel een tijd te lopen van 1:15 uur. Zijn doel heeft hij behaald door te finishen met een eindtijd van 1 uur 13 minuten en 48 seconden.

Een overzicht van alle deelnemende Parcivallers is hieronder te vinden: 
De Rooi Pannen City Run 5 km
Alja Poklar 32:33 min

Rabobank Tilburg Ladies Run 10 km
Hilde Gilissen 40:08 min
Roos Staps 46:57 min
Anke te Boekhorst 47:46 min
Marieke Musegaas 52:21 min

CZ Tilburg Ten Miles
Jesse van de Ven 58:22 min
Robbert van de Wouw 58:24 min
Walter Verbeet 1:13:48 uur
Niels Buijs 1:16:01 uur

 

 

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.