Kruikenmeerkamp 2016

Afgelopen weekend deed een team van TSAV Parcival mee met de Kruikenmeerkamp. Na een geslaagde editie vorig jaar had Parcival zich al vroeg ingeschreven. Dit jaar was het thema Kruiken Olympics. Ieder team koos een land om te vertegenwoordigen. Na een tijdje te hebben overlegd (en andere landen al snel bezet waren), viel de keuze op Egypte. Dönerland bestond al, en een Cleopatra carnalvalsoutifit werd iets te duur. Dus gingen wij als sjeiks.

Op vrijdagavond stond de cantus op het programma. Dit hoef je tegen studenten geen tweede keer te zeggen. Het bier vloeide rijkelijk, en de internationale en minder internationale meezingers werden meegeblèrd. Dat het bier op de vrijdag rijkelijk had gevloeid kon worden gevoeld op de zaterdag. Voor velen waren alle technische onderdelen nieuw. Dit leverde soms prachtige beelden op. Op zaterdagmiddag was het tijd voor de ludieke onderdelen. Niet dat we hier veel beter in waren, maar ook dit leverde prachtige beelden op. Na deze slopende dag was niemand meer in staat om naar de feestavond te gaan. Tevens moest er op zondag nog gepresteerd worden.

Van het mooie weer op de zaterdag, was op zondag vrij weinig over. De laatste onderdelen werden afgewerkt, en toen werd door het team (helaas) besloten om vanwege de regen het voor gezien te houden.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.