NSK Ekiden

Op 2 juli vond in Rotterdam het NSK Ekiden plaats waar Parcival haar derde plek ging verdedigen. Om 12:00 uur zou het startschot klinken en precies op tijd kwam Jeroen aan, om meteen aan te schuiven in het startvak en de eerste 5km te lopen. Na Jeroen ging Rob van start om de eerste van de twee 10km’s te lopen. Sneller dan verwacht kwam hij zijn eerste 5km door en wist dit vast te houden in zijn tweede helft. Daarna ging Anne van start, gevolgd door Lieke. De rest genoot van het warme weer zodra de zon tevoorschijn kwam. Inmiddels was het deelnemersveld aardig uit elkaar gelopen en hier ondervond vooral Tim de lasten van. Mensen liepen twee breed op het fietspad en aangezien het parcours heen en terug over een fietspad liep en ook daar lopers twee breed liepen was inhalen lastig. Desalniettemin kwam Tim als een hinde over de finish (zie foto’s hieronder). Als laatste ging Marieke van start. Nadat zij op de helft was kregen we te horen dat we vierde lagen. Deze plek heeft Marieke weten te behouden en uiteindelijk is TSAV Parcival als vierde geëindigd in het mixed-team studentenklassement in een tijd van 3 uur 05 minuten en 55 seconden.

Individuele resultaten:

5KM:

Tim Goutier                17.22 min

Jeroen Vermond        21.49 min

Anne de Smit              22.45 min

10KM:

Rob Delisse                42.53 min

Lieke Neijens             46.34 min

7.2KM:

Marieke Musegaas   34.32 min

IMG_2497 IMG_2493 IMG_2492 IMG_2489 IMG_2487 IMG_2482-1

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.