NSK Obstacle Run

Parcival en FOSST hebben in samenwerking met de Tough Ten Miles het eerste NSK Obstacle Run gerealiseerd. Deze vond plaats op zaterdag 25 juni in Oisterwijk. Er streden 83 studenten uit 11 verschillende steden voor de titel Nederlands Studenten Kampioen Obstacle Run.

Nadat er op woensdag 22 juni een Parcivalvrijwilligersdag was georganiseerd stonden er twee vrouwelijke Parcivallers vol goede moed aan de start op zaterdag. Anke en Anne gingen snel van start samen met Leslie. Tijdens de eerste paar obstakels werd meteen de modder getrotseerd. Er waren een aantal obstakels in de boerderijen en aangezien het weer te wensen over liet was het over het hele parcours lekker modderig. Zoals echte hardloopsters is er tussen alle obstakels (rustig) hardgelopen. Uiteindelijk samen gefinisht en genoten van een lekkere BBQ!

Parcival wil hierbij graag FOSST en de Tough Ten Miles bedanken voor de samenwerking en we kijken uit naar volgend jaar!

IMG_2436

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.