Hardloopgala in Gilze

Op 15 juni reisde een delegatie Parcivallers naar Gilze om deel te nemen aan het Hardloopgala. Ieder ging zich meten aan het sterke deelnemersveld dat ieder jaar weer mee doet aan deze wedstrijd. Verrassend was de aanwezigheid van Maurice die tijdens zijn vakantie eens een kijkje kwam nemen. Het weer overdag beloofde niet veel goeds met de vele regen die was gevallen en net voordat de start aanving kwamen er een aantal druppels uit de lucht vallen. Echter bleef het tijdens de race gelukkig droog.

Iedereen ging voortvarend van start. Hilde had tijdens haar eerste kilometer last van één of andere fietser die de hele tijd voor haar fietste. Achteraf bleek dit de fietser voor eerste vrouw te zijn. Jesse liep in de ontspannen in de voorhoede, niet rekenend op een tijd onder de 16 minuten, die hij wel behaalde. Ook Juul was goed in vorm en Walter was bij Niels aangehaakt om zo een nieuw PR neer te zetten. De familie Staps liep samen tijdens de wedstrijd. Joep en Pim (broertje van Roos en Joep) hadden gehaast voor Roos. Anne en Marieke vormden gezamelijk de achterhoede en sloten hiermee de delegatie van Parcivallers.

Hieronder een overzicht van de uitslagen (iedereen heeft meegedaan aan de 5km):

9 Jesse van de Ven                15:59
21 Maurice Demarteau         16:41
22 Erik van der Heijden       16:44
23 Juul van de Kruijs            16:45
26 Tim Goutier                      16:52
32 Alexander Picard             17:40
37 Niels Buijs                         19:08
38 Walter Verbeet                 19:10
56 Joeps Staps                       21:24

3 Hilde Gilissen                     18:51
10 Roos Staps                         21:25
13 Anne de Smit                     22:25
15 Marieke Musegaas            22:28

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.