5 Mijl van Tilburg

Op zondag 22 mei stond er weer een mooie wedstrijd op het programma: de 5 mijl van Tilburg. Er werd gelopen van de Campenhoefdreef in Tilburg Reeshof naar het Willemsplein in het centrum van Tilburg. De 5 Mijl (omgerekend 8,05 km) ging om 12 uur van start, en ondanks het vochtige weer werden er goede tijden gelopen door leden van Parcival. Na de finish werden de medialles uitgedeeld, en kon er nog geproost worden op een mooie ochtend. Tijdens de prijsuitreiking mocht Hilde Gillisen een mooie derde prijs bij de vrouwen komen ophalen. Al met al weer een gezellige dag.

Individuele resultaten:

Jesse van de Ven             7e man      27.38 min.

Robbert van de Wouw   9e man      28.00 min.

Hilde Gilissen                  3e vrouw   31.22 min.

Ricardo Barahona          39e man    33.06 min.

Walter Verbeet                42e man    33.35 min.

John Verdonschot          44e man    33.35 min.

Marieke Musegaas         21e vrouw  39.17 min.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.