Cycling dinner

Woensdag 11 mei stond het cycling dinner op het programma. In plaats van lopen zouden we deze avond door Tilburg gaan fietsen. Het voorgerecht, mini hamburgers, was voorbereid door Walter. Nadat deze genuttigd waren onder het genot van een eerste biertje fietste we naar Ricardo. Deze had ons met een foto van een octopus al erg nieuwsgierig gemaakt naar zijn hoofdgerecht. Na anderhalf uur, zoals ze in Zuid-Europa gewend zijn, konden we na 10 uur beginnen aan ons hoofdgerecht. Ricardo had hele lekkere zeevruchten risotto voor ons klaar gemaakt. Vervolgens werden er via Tinder enkele slechte openingszinnen getest en gingen we daarna op weg naar Nadine voor het nagerecht. Hier kregen we lange vingers met mascarpone. Ook dit viel erg in de smaak! Als laatste begaven enkele zich nog richting de stad waar de laatste biertjes gedronken werden en gingen de overigen voldaan naar huis.

Aan alle koks van de avond: bedankt voor het lekkere eten!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.