Leemputtenloop in Rijen

Woensdag 13 april vond de Leemputtenloop in Rijen plaats. Parcival werd hier door een aantal lopers sterk verdedigd op de 5km. Alle vrouwen wisten een top 10 plaats te bemachtigen. Hilde belandde op het podium met een mooie 2e plaats, Roos werd 8e en Anke sloot de top 10 af met een mooie 10e stek. Voor Anke was het dubbel feest, want naast een top 10 klassering liep Anke een scherp PR. Uiteraard van harte gefeliciteerd hiermee! Ook onze snelle mannen Juul en Erik verschenen aan de start na een warming up in de stromende regen. Na iets te snel te zijn begonnen moest Juul wat gas terugnemen, maar kwam over de finish met een tijd waarmee hij trots op mag zijn. Erik naderde Juul tot op 10 seconden, en mag uiteraard ook zeer tevreden zijn over dit resultaat.

Uitslagen:

10km:

Armand van der Smissen 37:10

5km:

Juul van de Kruijs              16:55

Erik van der Heijden         17:05

Hilde Gilissen                     19:13

Roos Staps                          21:25

Anke te Boekhorst             22:49

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.