Lid worden

Inschrijfformulier onderaan deze pagina

Hoe word ik lid?
Kom naar één van onze trainingen en vraag naar iemand van het bestuur. Hij of zij zal je een lidmaatschapsformulier geven dat je kunt invullen. Je kunt het direct inleveren of achterlaten in het postvakje in de verenigingenkamer op het sportcentrum. Het is ook mogelijk om het inschrijfformulier digitaal in te vullen in het inschrijfformulier in de sidebar aan de rechterkant.

Extra info
Iedere student in Tilburg met een sportkaart, kan lid worden van Parcival. Studenten die afgestudeerd zijn kunnen nog een jaar een sportkaart nemen en kunnen zodoende ook nog een extra jaar lid zijn van Parcival. Je kunt hier een sportkaart kopen

Gastlidmaatschap
Voor degenen die al een wedstrijdlicentie hebben bij een andere club is er de mogelijkheid om gastlid te worden. Je kunt dan overal aan meedoen en je bent slechts € 15,00 kwijt voor een jaar veel plezier en sportieve prestaties.

Wedstrijd-/Recreatielidmaatschap
De basiscontributie bedraagt € 15,00 en daarnaast betaal je nog een bijdrage aan de Atletiekunie, dit is €17,20 voor recreatieleden en €23,20 voor een wedstrijdlicentie. (Tarieven Atletiekunie 2019)
wedstrijdlidmaatschap: € 55,40
recreatielidmaatschap: € 32,20

Nieuwe leden (geen onderscheid in het soort lid) die na 31 januari lid worden, krijgen €7,50 korting op de contributie.
NB. Contributieprijzen mogen elk jaar veranderen na goedkeuring in de ALV. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar parcivalatletiek@gmail.com

Uitschrijven als lid?
Als je je wilt uitschrijven als lid bij T.S.A.V. Parcival, dan moet je een daartoe bestemde email sturen naar parcivalatletiek@gmail.com. Je dient dit voor 1 oktober van het jaar waarvoor je je uit wilt schrijven te doen.

Je kunt als oud-lid wel tientjeslid worden en de vereniging een warm hart toe blijven dragen. Hierbij krijg je ieder kwartaal een nieuwsbrief over het reilen en zijlen van de vereniging, voor slechts €10,- per jaar!

Informatie over het formulier
Hallo!
Allereerst namens het bestuur van harte welkom bij T.S.A.V. Parcival, dé vereniging voor atletiek én gezelligheid! Bij ons is er altijd veel te beleven. Hierbij vind je wat informatie over wat er zoal te doen is bij Parcival.

We trainen 3x per week:
Maandag 19:00 – 20:30 vanaf het sportcentrum van Tilburg University (Academielaan 5)
Dinsdag 16:30 – 18:00 vanaf het sportcentrum van Tilburg University (Academielaan 5)
Woensdag 18.00 – 19:30 vanaf het sportcentrum van Tilburg University (Academielaan 5)
Zaterdag 10:00 – 11:30 vanaf het sportcentrum van Tilburg University (Academielaan 5)

We hebben een ervaren hardlooptrainster- en trainer die graag advies geven.

Verder bieden we allerlei activiteiten, waarvan we er een aantal ook zelf organiseren. Enkele voorbeelden:
• Elke 1e dinsdag van de maand een borrel
• Snertcross: onze eigen cross met gratis snert
• Sinterklaasavond
• Beermile
• Cycling dinner
• Clubweekend

Je kunt zelf altijd aan een wedstrijd mee doen als je je hiervoor inschrijft, maar vanuit Parcival hebben we ook elke maand een zogeheten “Wedstrijd van de maand”. Iedere maand bezoeken een aantal leden dan samen een wedstrijd in de regio. Verder zijn er diverse Nederlandse Studentenkampioenschappen (NSK’s), voor cross en indoor.

Voor last-minute afspraken, ongein en roddels is er de groepswhatsapp ‘BOEMEL 2.0’. Daarnaast hebben we ook nog een Facebookgroep, en kun je onze Facebookpagina-liken voor informatie.

Op dit online inschrijfformulier vind je ook nog informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen en de kosten van de contributie. Verder kan je onze privacy verklaring vinden via http://www.parcival-atletiek.nl/privacy-verklaring.

Tot op de training of één van de Parcival-activiteiten!

Sportieve groet,
Het bestuur van T.S.A.V. Parcival

* Soort lidmaatschap
Wedstrijd lid:
Als wedstrijdlid kun je naast de trainingen en activiteiten van Parcival meedoen aan alle wedstrijden. Naast de Parcival-bijdrage en de KNAU-afdracht betaal je namelijk voor een wedstrijdlicentie. Hiermee krijg je vaak korting op inschrijfgeld. De wedstrijdlicentie geeft bij grotere wedstrijden vaak het recht om in een gunstig startvak te starten en is verplicht voor nationale kampioenschappen. Hiervoor betaal je € 55,40*

Recreatie lid:
Als recreatielid betaal je de Parcival-bijdrage en de KNAU-afdracht. Je krijgt soms kortingen bij trimlopen en kunt meedoen aan de NSK’s (Nederlands Studenten Kampioenschap). Aan andere officiële wedstrijden kun je niet deelnemen. Verder kun je meedoen aan alle trainingen en activiteiten van Parcival. Hiervoor betaal je €32,20*

Trainings lid:
Als trainingslid heb je geen licentie van de KNAU. Je krijgt geen korting op wedstrijden. Wel kun je gewoon meedoen aan alle trimlopen en NSK’s. Aan de andere wedstrijden kun je niet deelnemen. Verder kun je meedoen aan alle trainingen en activiteiten van Parcival. Hiervoor betaal je €15,00*

*Leden (welke lidmaatschapsvorm dan ook) die na 31 januari lid worden, krijgen een korting van €7,50
NB. Lidmaatschapkosten kunnen jaarlijks verhoogd worden