Lid worden

Inschrijfformulier onderaan deze pagina

Hoe word ik lid?
Kom naar één van onze trainingen en vraag naar iemand van het bestuur. Hij of zij zal je een lidmaatschapsformulier geven dat je kunt invullen. Je kunt het direct inleveren of achterlaten in het postvakje in de verenigingenkamer op het sportcentrum. Het is ook mogelijk om het inschrijfformulier digitaal in te vullen in het inschrijfformulier in de sidebar aan de rechterkant.

Extra info
Iedere student in Tilburg met een sportkaart, kan lid worden van Parcival. Studenten die afgestudeerd zijn kunnen nog een jaar een sportkaart nemen en kunnen zodoende ook nog een extra jaar lid zijn van Parcival. Je kunt hier een sportkaart kopen

Gastlidmaatschap
Voor degenen die al een wedstrijdlicentie hebben bij een andere club is er de mogelijkheid om gastlid te worden. Je kunt dan overal aan meedoen en je bent slechts € 15,00 kwijt voor een jaar veel plezier en sportieve prestaties.

Wedstrijd-/Recreatielidmaatschap
De basiscontributie bedraagt € 15,00 en daarnaast betaal je nog een bijdrage aan de Atletiekunie, dit is €16,65 voor recreatieleden en €22,50 voor een wedstrijdlicentie. (Tarieven Atletiekunie 2016)
wedstrijdlidmaatschap: € 54,15
recreatielidmaatschap: € 31,65

Nieuwe leden (geen onderscheid in het soort lid) die na 31 januari lid worden, krijgen €7,50 korting op de contributie.
NB. Contributieprijzen mogen elk jaar veranderen na goedkeuring in de ALV. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar parcivalatletiek@gmail.com

Uitschrijven als lid?
Als je je wilt uitschrijven als lid bij T.S.A.V. Parcival, dan moet je een daartoe bestemde email sturen naar parcivalatletiek@gmail.com. Je dient dit voor 1 oktober van het jaar waarvoor je je uit wilt schrijven te doen.

Je kunt als oud-lid wel tientjeslid worden en de vereniging een warm hart toe blijven dragen. Hierbij krijg je ieder kwartaal een nieuwsbrief over het reilen en zijlen van de vereniging, voor slechts €10,– per jaar!