Beermile

Op 17 mei 2017 hebben TSAV Parcival en AV Attila de eerste Tilburgse Beermile georganiseerd!

Normaal gesproken houdt Beermile in dat er een mijl (1.6 kilometer, 4 rondjes op de atletiekbaan) afgelegd moet worden, waarbij er na ieder rondje van 400 meter een biertje leeggedronken moet worden. Om het ook voor de wat mindere lopers draaglijk te houden, zal deze Beermile een kleine aanpassing zijn hierop:

  • In plaats van individueel te lopen, zal deze Beermile gelopen worden in teamverband. De teams bestaan uit 4 personen. De mijl zal nu met het team worden afgelegd, waardoor de lopers elk maar 400 meter hoeven te lopen (in estafette-vorm).
  • Er zal echter niet gekort worden op het aantal biertjes! De 4 biertjes zullen nu in 400 meter gedronken moeten worden (na iedere 100 meter 1).

De kosten voor dit evenement bedragen 7 euro per persoon als je je individueel inschrijft, maar wanneer je je met een team inschrijft is dit maar 6 euro per persoon! Individuele inschrijvingen zullen uiteindelijk worden samengevoegd, en hier zullen ook teams van gemaakt worden. De prijs is inclusief het bier tijdens de race!

Er zullen ook prijzen zijn voor de snelste teams! Hierover wordt later meer bekend gemaakt. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we eventueel ook een finaleronde houden voor de snelste teams.